"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, January 12, 2014

Jumpa Ironman :)

Kami jumpa ironman.. kat sini.. 


Bukan Ironman je.. Dark Vedder pun ada..ni ha diorang..

Ada ini jugak

Penampilan-penampilan comel cute2 pun ada.. macam ni..

Kawasan-kawasan sekitar :)




Dan kat luar pulak ada Promosi Kraf Malaysia


Okeh..itu ceritanya.. :)
Saja berjalan sebenarnya..
Bawak si montel
lama dah pun..cerita december tahun lepas ni hihihi

2 comments:

dieya said...

banyaknye kartun. mesti tina enjoy!

Diamilikku said...

seronok tgk tina....bertuah kan dijaga oleh mak sepenuh masa..jeles dengan sha dapat jaga anak2 sendiri...huhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...