"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 27, 2014

Jangan Buang.. Ada Gunanya :)

Mama kongsi post tentang COKLAT IQ COCODAMIA kan aritu. Kalau lupa tentangnya boleh klik link tu untuk baca. 

Yang mama nak cerita hari ni ialah tentang kotaknya yang cantik tu. Selepas semua coklatnya dimakan, mama masih simpan kotaknya sebab ia keras & cantik. Letak kat bilik pc sebab tak sure lagi nak buat apa.. 

Malam tadi mama dapat idea.. kotak coklat iq cocodamia tu, mama gunakan untuk letak brooch yang selalu guna.. senang nak cari, senang nak bukak kotak & takde lah sepah-sepah.. hihi..


Tu je nak citer.. hihi..
Manfaatkan bukan hanya coklat iq nya.. tapi coklatnya jugak :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...