"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, April 5, 2014

Royal Lily Apartment, Tanah Rata CH

Post lepas mama ada bagitau nak postkan pasal apartment belong to my BIL kan..
 apartment untuk disewa.  
Selama kami di Tanah Rata haritu, kami tinggal disitu..

Gambar-gambar ini diambil selepas kami berkemas untuk check out. huhu.. patutnya snap gambar masa sampai, barulah cun.. berkilat2 lantai rumah..hihi..

Segala kemudahan asas ada disediakan.. jangan risau..

 Ruang tamu.. ada ASTRO ye :). Tu susunan kami yang suka-suka hati alih..huhu


 Ada siap meja makan jugak :)


 Ruang ke dapur. Peti sejuk disediakan. Juga ada rice cooker, kettle & seba sedikit perkakasan memasak & pinggan mangkuk yang asas. Setakat nak masak & makan sekeluarga sederhana mencukupi :)


Ruang dapur ringkas bagi yang suka memasak jika menginap. Tu barang-barang lebihan kami tu.. tak dikemaskan. 

 Bilik 1
Ada satu katil queen 
siap comforter & sejadah juga


Bilik 3
Ada satu katil queen & disebelahnya ada banyak tilam bujang. dalam bilik ni saja ada 4 tilam bujang kot.. Ni ala2 masterbed sebab dalam ni ada satu bilik air..

Bilik ke 2 tiada dalam gambar. Lupa ambil..huhu..

 Ni bilik mandi pertama, kat ruang dapur tadi tu.. semua lengkap..


Yang ini bilik mandi dalam bilik 3 (masterbed)

Ok.. this apartment belong to my BIL ye. Kalau ada sesiapa yang teringin nak sewa apartment ketika meengunjungi CH,  bolehlah berhubung dengan person in charge yang menguruskan apartment ini seperti dibawah :

En. Anuar Cameron
013-2235137

apa-apa kemusykilan boleh tanya dengan dia terus. 


Tuan rumah beri penghormatan mintak up post :) 
Hihi.. moga dapat membantu kepada sesiapa yang memerlukan sewaan penginapan di Tanah Rata :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...