"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, May 25, 2014

Homework Time.. Homework Station

Penat ambil & simpan meja untuk belajar, mama mula fikirkan mana nak letak meja ni supaya tak perlu nak angkat & simpan setiap hari. Fikir punya fikir, makanya letak dekat ruang tamu kecil kami. Dekat dengan sliding door.. terang semulajadi..menghadap laman..


Ini view untuk hari ini. Masa untuk buat homework. Nasib arini tak banyak. hanya BM sahaja tapi banyak kene menulis.. huhu bm kan..

Hari ni kene menyalin teks dari buku teks, cari perkataan  " KATA BERIMBUHAN" & "KATA DASAR" dari teks lepas & buat pembetulan latihan lepas..




yang ini pembetulan latihan lepas..




Pemandangan biasa setiap hari kan. Esok last sekolah.. mesti berlambak keje sekolah menanti.. huhu..itu pun pemandangan biasa kan :)


1 comment:

olympia gold said...

This is a in achievement nice blog adjustment and the adjustment is advancing me to alpha Blogging like you afterwards visiting and ceremony you post.
wholesale Jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...