"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, May 12, 2014

Minggu Peperiksaan Pertengahan Tahun

Rata-rata semua sekolah sekarang ni tengah exam week tak kira sekolah kebangsaan atau sekolah agama. Sweetheart pun tak terkecuali..Dan yang menambah pening adalah bila exam sekolah kebangsaan & sekolah agama sama tarikhnya..huhuh..

Mama yang pening..

Jadual exam sekolah kebangsaan



Yang ni sekolah agama punya..

Macam ni lah..huhu.. mama yang pening. Mana tak nya, anak nak exam mama yang revision kan.. takpelah.. yang penting segalanya untuk anak :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...