"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, August 24, 2014

Groupon Pulak: PhotoBook Deals Lagi..

Assalamualaikum..
Morning korang

Ok, Pagi ni mama nampak another photobook deals tapi kali ni dari GROUPON.
Macam biasa, Mini Photobook hanya RM10.00 hargapenuh RM79.00 so korang boleh save RM69.00. Kurier kos bayar sendiri lah ye. Standard RM8.00 - RM12.00 kalau untuk Mini Photobook.

So, kalau korang berminat.. klik link kat bawah sana tu..




Selamat berphotobook ye!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...