"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, August 16, 2014

Mini Softcover Photobook RM10.00 Dari MYDeal

Dalam post lepas mama dah bagitau kalau nak buat photobook tu kadang-kala ada voucher yang kita boleh beli dari MYDEALS atau pun GROUPON kan.. Ala.. kalau terlupa..post tu kat SINI

so, arini mama ternampak deals dari MyDeals yang offer Mini Softcover Photobook dari PIXAJOY. Offer ni bukan selalu. Dan sangat cepat habis. Tapi korang kene baca betul-betul..faham betul-betul deals tu..

Yang kali ni Mini Softcover Photobook RM10.00. Tengok kat link tu. Actually bukan hanya mini photobook je offer. Saiz-saiz lain pun offer jugak. Tapi mama lebih suka yang mini sebab kecik, senang nak tengok2, senang nak bawa kalau orang lain nak tengok. Sumbat masuk handbag pun muat.

Actually offer macam ni boleh apply kat pelbagai saiz photobook ok.. ni mama copy dari link itu. Takut korang-korang yang 1st time tengok tak perasan. Macam mama dulu la. Memang nampak yang mini sahaja padahal banyak gak offer lain yang tak difahami..


What You Get: Offer 1:
RM10:
Mini Softcover Square Photobook (worth RM69)

  • Size: 6" x 6" Square
  • Page: 36 Pages
  • Content Paper: Art Card 500gsm with Gloss/Matte Lamination
  • Cover: Fully Printed Softcover with Gloss/Matte Lamination
  • (Delivery: RM8 to West Malaysia; RM12 to East Malaysia)



Offer 2:
RM15:
Mini Layflat Lite Hardcover Portrait Photobook (worth RM75)

  • Size: 5.7" x 4.2" Portrait
  • Page: 16 Pages
  • Content Paper: Art Card 150gsm with Gloss/Matte Lamination
  • Cover: Fully Printed Softcover with Gloss/Matte Lamination
  • (Delivery: RM8 to West Malaysia; RM12 to East Malaysia)



Offer 3:
RM58:
Cool Imagewrap Hardcover Portrait / Square / Portrait/Landscape Photobook (worth RM125)

  • Size: 11" x 8" Portrait / 8" x 8" Square / 6" x 8" Portrait/Landscape
  • Page: 40 Pages
  • Content Paper: Art Paper 150gsm with Gloss/Matte lamination
  • Cover: Fully Printed Hardcover with Gloss/Matte Lamination
  • (Delivery: FREE Delivery within West Malaysia only; RM10 to East Malaysia)

Offer 4:
RM78:
Cool Imagewrap Hardcover Portrait/Landscape Photobook (worth RM155)

  • Size: 8.5" x 11" Portrait/Landscape
  • Page: 40 Pages
  • Content Paper: Art Paper 150gsm with Gloss/Matte lamination
  • Cover: Fully Printed Hardcover with Gloss/Matte Lamination
  • (Delivery: FREE Delivery within West Malaysia only; RM10 to East Malaysia)

Delivery:

  • Mini Softcover Square Photobook OR Mini Layflat Lite Hardcover Portrait Photobook
    • RM8 to West Malaysia
    • RM12 to East Malaysia

  • Cool Imagewrap Hardcover Portrait / Square / Portrait/Landscape Photobook OR Cool Imagewrap Hardcover Portrait/Landscape Photobook
    • FREE Delivery within West Malaysia only
    • RM10 to East Malaysia

Bagi kaler merah ye supaya alert..See.. ada 4 offer ye kat situ. Tapi yang paling murah adalah Mini Photobook, yang selalu mama buat tu la.. :)

Okeh.. gi la tengok2 ye.. murah tu :)

Mama dah beli 2 untuk buat 2 lagi Mini Photobook. Mama dah ada 6 Mini Photobook dah. Will be yang ke-7 & ke-8 la nih..

Ok2..dah sila gi skodeng deals tu. MASA TERHAD tau!!

Jangan salah faham..jangan salah beli.. sila baca dulu betul2 deal ni dan berhati-hati dengan penggunaan online account untuk pembayaran okeh!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...