"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, September 3, 2014

QASEH GOLD JUNIOR formulasi hebat untuk buah hati anda





Sweetheart mama consume Junior almost 2 months dah. Alhamdulillah selama 2 bulan ini belum ada kene selsema & demam even kat sekolah bersilih ganti kawan-kawan tumbang sebab demam. Sweetheart mama ni ada alergi tau..so kalau dia demam mesti akan teruk kene. 

Praktikkan tatacara pengambilan yang betul
Bismillah
selawat
niat

Apa yang mama buat, ajar dia niat sendiri. Ayat paling sweetheart suka ialah :
"Saya nak pandai, kuat & sihat. Saya anak yang solehah.. Amin"

Mama abah kene niat & doa yang bagus-bagus jugalah kan. 

Yang berniat nak mencuba & mendapatkan produk QASEH GOLD boleh cari mama di FaceBook atau boleh Email ke : shasham3932@yahoo.com.my atau boleh sms ditalian 017-2189100

Sedap sangat Junior ni.. mesti anak-anak suka. Kuat rasa kurma & madu. Anak pasti takkan tolak :)

Tak dapat nak kita nafikan yang pemakanan sunnah itu tetap yang terbaik .. dimana-mana dan jika dibandingkan dengan apa-apa jua kan..

So, berminat cari mama ye..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...