"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, October 31, 2014

7th Birthday Photobook Is Here!

27 Oktober 2014, mama start bayar & upload photobook ke server Pixajoy.. Semalam 30 Oktober 2014 photobook tu dah received dah. Cepat betul servis Pixajoy ni.. :)











Ramai sangat yang tanya..
" Tak ambil order buatkan orang punya ke photobook ni?"

Aduh.. 
Ilmu yang sedikit ni rasanya belum layak nak buatkan photobook orang lain. Mama belajar2 sendiri je buat. Takut tak mampu nak memenuhi expectation orang..

May be one day ye.. :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...