"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, October 26, 2014

Happy 7th Birthday Our Sweetheart Nur Ain Qistina

22 Oktober 2014
Kini sweetheart mama abah berumur 7 tahun



Dia sebenarnya takmo dibelikan kek. Tapi dek kami & atuk nenek insist.. dia pilih juga :)


Biarlah ada kenangannya.. nama pun birthday kan.

Layan gambar sket ye..




Nak bawak gi dinner treat tapi katanya esoklah.. Ok.. esok malamnya kami bawak dia gi beli hadiah & birthday dinner treat





Birthday dinner treat malam tu disponsor oleh My Survey. Kumpul point & redeem voucher :)..
Jimat poket..hihi










Hadiah pilihan..



 Last but not least..




Have a wonderful 7th birthday sayang. Semoga sentiasa didalam lindungan dan rahmat Allah. 
Mama abah bersyukur Allah meminjamkan sayang pada kami sehingga ke hari ini dan kami harap sayang akan menemani kami hingga ke akhir hayat kami Insya Allah..

Carilah ilmu dunia & akhirat sebanyak mungkin. Jadilah saham dunia akhirat mama & abah ye sayang. 
Semoga doa2 dari hatimu didengari Allah..
Semoga diberi peluang jadi kakak ye..
Kita doa sama-sama ye

Walaupun macam tu.. mama abah dah cukup syukur dengan apa yang ada..
tak apalah kalau tak ada yang lain asalkan sayang ada dengan kami
kan abah kan :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...