"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, January 8, 2015

Yeayy.. Settle Satu Lagi

Apa yang settle? Apalagi kalau bukan photobook. Buat photobook ni bermusim tau. Kadang-kadang sangat rajin.. sanggup stay up dah buat. Tapi kadang-kadang sungguh malas.. 36 page tu macam berat betul nak buat..hihi

Photobook yang dah siap ni, buat lama dah. Edit-edit pun lama dah. Rasa dah puashati..then baru upload untuk buat. Voucher pun masih ada. Guna je.. jimat..

Siyes, mama bukannya pandai buat. Mama belajar sendiri je. Tapi itulah pengalaman yang sangat berharga. Sanggup tanya sana-sini semata-mata ada yang mention suh "crop" gambar. Huhu.. siyes sangat tak pandai. 

ok ini siri terbaru photobook.. dedicated special for my sweetheart :)

Ini tanda dah upload dengan suksess..hihi

Mode menunggu photobook baru ye.. minggu depan la kot insyaAllah sampai..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...