"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, February 9, 2015

Orang Lain Yang Punya Birthday.. Orang Lain Dapat Hadiah?

Birthday kami tak jauh kan.. dia bulan febuari.. mama bulan mac..
hihihi tapi hari birthday dia mama yang dapat hadiah..
bahagia betul ..hahaha

Bukan satu je tau..
dua sekali..

I know you love me so much,
kihkihkih

He's always here menunaikan semua impian saya tau..
Dia tahu sepasang tangan mama tak mampu menguli tepung dengan baik. Setiap kali berangan nak buat donut je pun.. lepas menguli dua2 tangan bengkak..sakit..
huh.. lembik betul kan..
 so dia belikan ini..



dia tahu mama berangan nak buat roti..
dah tangan tak kuat nak uli tepung.. macam mana?
yang..i really appreciate this..
yeay!! boleh belajar meroti.. 
 
Another one..
my oven dah mintak ampun sangat dah..
tu pun turun dari my mak.. huhu..
so.. there..
sebelum dapat dapur dengan kabinet & oven build in..
dia belikan ini dulu
yeay!!
 
 
I love all this yang..
thanks a lot
hmmm.. bila nak rasmikan oven & bm baru nih?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...