"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, February 8, 2015

Simple Birthday Untuk Abah..

3 Febuari yang lepas, kekasih hati mama & buah hati sweetheart menyambut ulangtahunnya yang ke..tuuuuttt... hahaha..

Simple celebration for him.. birthday treat.. 2 febuari malam..tempat pilihan adalah Pizza Hut Mutiara Mas.. dekat jer.. tak yah gi jejauh.. 

yang diraikan :)
my love..


Dia yang pilih tempat, pilih nak makan apa.. ehh macam birthday dia la pulak ehhh.. hihi



sama boolat :)


So on 3rd Feb tu pagi2 sweetheart dah sibuk nak buat projek kad birthday dia. Mama melayan saja..

ni pilihan dia..


dia tulis sendiri..


nak pegi bagi kad lah tu..dengan tak mandinya hahahaha...

so..


Happy birthday sayang.. we love you forever and ever. Semoga segala impian akan dimakbulkan Allah..
be a great imam for us.. aamiin..

Simple celebration tapi besar ertinya buat kami bertiga :)
Hanya kami yang tahu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...