"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 16, 2015

QASEH GOLD JUNIOR Pilihan Terbaik Untuk Sweetheart



Sweetheart kami yang sebelum ni selalu tak sihat.. demam la..Kalau demam, tinggi2 suhu, kalau batuk berkahak lendir yang sangat ambil masa nak hilang. Puteri specialist tu macam playground dia dah..huhu asyik gi situ je.. kalau selsema sekali pakej alahan dan rongga hidung membengkak.. susah nak bernafas

Jadinya tidur malam akan terganggu, bangun pagi kurang tenaga, kurang fokus kat sekolah dan kurang semangat nak buat aktiviti..


Itu dulu.. sejak jun 2014  kenal QASEH GOLD JUNIOR, kami dah pilih untuk tak tukar2 lagi supplement dia. 





Dia kini alhamdulillah jarang sangat demam teruk, jarang batuk yang lama dan jarang sangat kene selsema . Tidur malam alhamdulillah lena, bangun pagi semangat bertenaga, fokus kat sekolah semakin baik, pencapaian semakin memberangsangkan & selalu bersemangat nak buat aktiviti terutama hari tak sekolah..mesti nak ajak exercise di taman atau jalan2 ke mana2..bookstore fevret dia. Kalau masuk macam nak tido situ huhu..

Koleksi botol-botol QASEH kami..

 

Sweetheart memang jarang sangat ada masalah sembelit sebab dia memang makan sayur & minum banyak air masak berSOLE

 


Alhamdulillah.. selawat..doa mintak yang baik2 & suap QASEH GOLD JUNIOR dengan penuh kasih sayang. Allah bagi pinjam sorang je ni.. Maka jagalah elok2..buat yang terbaik..


Nak tau tentang JUNIOR.. meh pm whatsapp 017-7820007



Sekian :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...