"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, November 16, 2015

1st Kicking..

19 weeks 2 days..
Rasa 1st kicking baby.. malam..
terkejut sebab tengah tengok tv..
hihihi..

Start 18 weeks dia asyik mengeras dimana-mana part yang dia suka..
Lagi abah dia letak tangan.. lagi kuat dia mengeras..
sampai senget-senget perut..

Rindu sangat detik-detik ini..

Syukur Allah beri peluang merasainya untuk kali ke-2
Doa tak pernah putus semoga semuanya akan selamat..
Aamiin..


2 comments:

Nad MamaZN said...

tahniah sha. jaga diri k!
hepi sgt utk sha
edd bulan 5 ek? tah2 sama bday zaed hehe

Sha@Mama Tina said...

thanks nad..
syukur alhamdulillah
edd 10 April 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...