"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 21, 2016

60 Days Old


Genap 2 bulan pada 18 Mei..
Tapi nak senang kira.. 20 Mei lah..
Tak leh update lagi berat, panjang sebab appointment klinik 23 Mei nanti 

Ni muka bila buat perangai..hihihi



Muka manja konon-konon..
We love you sayang

Happy 2 month old!

Dah pandai senyum
Dah pandai menyahut
Pandai tengok tv
Dah tak nak baring sangat..lagi suka diri dan dukung..hukhuk..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...