"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 6, 2016

Menjenguk Ke Halaman

Sejak ada baby Azra, memang kesuntukan masa nak menjenguk laman. Apalagi nak tanam menanam. Tapi dek kerana minat, depan sliding door pun jadi je menanam sikit2..

Buat terapi mata dan minda. Kalau pandang sliding door.. nampaklah tanaman hijau sikit2..

 Pokok Temu pauh..
sedap..wangi macam bau mangga
buat ulam, tapi kalau tak tahan.. angin wooo..


 Pokok Kucai..
Tak minat sangat. Tapi suka tanam sebab mak dan abah suka kucai


Pokok Kunyit


 Pokok peria katak


 Pokok Kunyit lagi


Pokok Sawi




Tu je la..
Tak banyak..
Rumput memang gemuk-gemuk..
Nanti kau..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...