"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, December 31, 2008

Terima Kasih S BEST MANAGEMENT ..Selamat Tinggal


31 Disember 2008 adalah hari terakhir mama di S Best Management. Mama berhenti kerja dengan harapan akan dapat kerja baru di JB nanti. Lagipun dah tak berapa lama.. kunci rumah dah boleh ambik and abah ajak mama & Tina pindah ke rumah kami yang baru tu nanti..

Banyak sangat kenangan mama kat syarikat ni. Walaupun syarikat ni kecik tapi banyak benda yang mama belajar..yang takkan dapat kat mana-mana sekolah atau universiti pun. Terima kasih kat bos sebab sudi ambik mama bekerja 1 Januari tahun lalu. Terima kasih atas peluang yang diberikan.. I really appreciate it


Kepada Ain, kerani am S Best.. you're a good friend. Akak seronok dapat kenal dengan Ain sebab Ain seorang kawan dan adik yang baik. It was a pleasure for knowing you.. Akak doakan yang terbaik buat Ain di masa akan datang.Kerja elok-elok coz I know that you can do better than now..



Mama resign bukan sebab dah tak suka kerja kat situ tapi we all want the best in life and I think that I haven't found my best career so far and I really wanna work for it. I have to think long term for my dearly Qistina..my lovely husband and I really think that I have to do something for my family..my lovely family. Kita kena berubah ke arah yang lebih baik.. and mama nak cari kerja yang gaji lebih besar hopefully..yang setaraf kelulusan, kebolehan dan pengalaman. Siapa tak nak gaji besar kan..
And I really pray the best for upcoming years especially for S Best.. Wish me luck in my career advance.. Good Bye S Best..




glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

13 comments:

MommyAngel said...

All the best to you in searching for your dreams. Happy New Year to you and a New Year = a New Start :)

cikgusity said...

Happy New year and Welcom to JB ...Satu penghijrahan di tahun baru...semoga berbahagia...

Qistina's Mama n Abah said...

Caroline - thanks a lot ya.Hope for a good new start. Happy New Year to you too

Ain - Semoga penghijrahan ni membawa ke arah kebaikan la..Insya'Allah. Selamat tahun baru!

Mummy Ryan said...

Sha..GOOD LUCK TO U..k & ALL THE BEST!!!!

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks kc..

IdzaRis said...

selamat berjaya...

Qistina's Mama n Abah said...

Idzaris, what should I call you ya? Anyway thanks for dropping here..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Sha, all the best to you..
So nice, moving to your new house soon.

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks Joanne. Its not easy to be a SAHM is it! But hoping that the keys will be handed very soon la..cant wait to step my foot in!

Sarah's Daddy and Mommy said...

Haha..is a very tough "occupation" to be a SAHM. No salary and somemore tough "customer"/ our angel.
But watching them growing day by day is fun and the most impt moment.
- Remember to let us know once you have got the keys ya..

Qistina's Mama n Abah said...

I will let you know...the moment that I am waiting for..

the little prince said...

Lama tak 'datang', suddenly saw selamat tinggal pulak!! :-)

Well all the best to you!!

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks the little prince...may I have more luck in 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...