"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, August 5, 2009

My Huggies Playtent .....


Sepatutnya parcel ni sampai hari sabtu tapi sebab kami tak ada dirumah, courier service hantar hari selasa... Tina excited sangat nak tau apa dalam plastik hijau ni. Sibuk jugak dia membelek-belek...


Bila mama dah pasangkan semua bahagian playtent ni..Tina terus je merangkak masuk.. suka sangat dia..


Tengoklah aksi-aksi Tina ni... memang cantik playtent ni. Worth it la mama simpan polybag huggies dari tahun lepas lagi. Tahun lepas tak dapat nak redeem tapi tekad untuk redeem jugak tahun ni... inilah hasilnya!

Terima Kasih Huggies & Kimberly Clark..

2 comments:

Dilla Zaidi said...

alahai...jelesnye tgk playtent tu...bukan stakat tina jek yg hepi dpat main dlm tent tu tau tapi ummi Sasha ni lagi le excited kalu dpt main dlm tent tu...tak kire le muat ke tak...hikhik

jeles sekali lagi...tgk baju kurung tina..tahun ni pun wat baju kurung tuk Sasha tp mak teh le jahitkan...warna pun cam ala ala sama le ngan tina...

Qistina's Mama n Abah said...

Alahai nak jeles wat pe.. simpan polybag huggies, nanti boleh la redeem..

hehehe...kepala je pun masuk dalam tent pun kira ok la jugak kan... besar la tent tu..boleh masuk memang pun..

Tak susah sangat la you wat baju kurung.. boleh belajar la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...