"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, August 2, 2010

Nape Cam Tu?


Apa yang camtu? Hehe.. ekspresi muka anak dara ni ha, garang betul nampaknya. Actually Tina sebenarnya dok mengacau abah dia punya lappy. Dia memang suka sangat main lappy & komputer. Pantang nampak orang on komputer ke lappy ke..mula la dia mengendeng..

Ni abah kasi chance Tina main lappy lepas abah siap buat keje. Bila mama suruh pandang kamera jek.. ni la ekspresi muka dia..marah la tu konon..orang kacau ketenteraman dia main lappy.. hehe..

Lagi satu..sampai dah tak sempat nak duduk anak daraku ini disebabkan lappy..cangkung pun jadilah... isy..anak..anak..

6 comments:

Diamilikku said...

seriusnya muka tina..hehehheheh....takpe dia serius tekun menuntut ilmu melalui lappy...

@>--ummi zahra--<@ said...

alaahai..garang nyer tina sayang..

Mamamya said...

sama lah dgn fiqa....pantang nampak org on laptop...tp baba dia x penah bagi pun....risau dia tekan mcm2....

Sha@Mama Tina said...

Sue - Hehehe..garang kan.. tapi suka sgt mengacau dia..

Sha@Mama Tina said...

Ummi Zahra - Cuba wat kat zahra pulak.mesti lagi comel kalau wat muka garang hihihi...

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - Hmm.. abah dia bg gak la peluang bila free tapi diawasi la. Memang nnt jadinya ntah apa2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...