"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, October 15, 2010

Ini Rahsia Tau!!


Apalah juga yang dicakapkan tu ye..sampai tak kasi mama dengar pun..hihihi..
Ini aksi tercomel yang baru mama snap masa Tina phone call dengan mak mama aritu..mama suka bagi dia cakap kat phone..dia punya cerita..mak aii..
hmmm.. comel.comel..

2 comments:

MeRy said...

So cute..

kakyong said...

amboi.. pandai nya sembang dlm telepon.. tu bisik2 ker tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...