"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 19, 2010

Mama Pulak Yang Demam... Selsema...Pendek Kata..Semuanyalah!!

Hmm..bertambah-tambahlah takde mood nak berblogging, malam tadi mama dah rasa hidung perit..tekak sakit..jari kaki..jari tangan..pinggang..leher..kepala..semuanya dah sakit. So abah suh mama makan soluble sebiji pastu mama baring2 jek. Nak tido bukannya boleh pun..Si Tina mengacau jek..

Last2nya abah yang berdengkur dulu..Tina tak tido2 lagi..hish..geram betul la..dah la mama kepala macam bergoncang2 jek isi dalam dia..

Tunggu sihat sikit lah baru layan blog balik ek..nak buat apa pun malas..tekak ni nak makan macam2 pulak tu..hish..

4 comments:

mummy_ayu said...

ala siannye..tak sihat...
makan ubat..rehat key...
get well soon!!!

MommyAngel said...

Hope you will feel better soon ya Sha, pls take care :)

Mamamya said...

jgn lupa pi klinik yer long...semoga cepat sihat....

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..siannya sha..tak sihat plak ek..moga cpt sembuh k..take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...