"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, October 8, 2011

Alhamdulillah..Berganti Akhirnya..

Ye..alhamdulillah berganti juga gate rumah yang menunggu runtuh..huhu.. hajat dihati nak ganti yang stainless steel..adoyai..mahal weh.. dapat ganti yang cast iron pun dah syukur

Buat dengan husband cikgu sekolah abah. Cantik buatan dia.. sangat teliti pemasangannya.. puashati betul







2 cik abg hensem sedang pasangkan gate kami..






Tuan rumah dengan gate baru dia.. :)






Tadaa.... gate baru kami..


Satu wishlist lagi berjaya direalisasikan.. alhamdulillah

8 comments:

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah.
nampaknya entry ayu malam nie ada kaitan dengan entry mama tina..

moga kita sama2 menjaga keselamatan demi tersayang

by day way.. mmg cantik gate yang baru nie

Lelord said...

huhuhu aku pun de hajat nak tukau gate tapi masalahnya kami bukan ada kat umah pun huhuhu

Lily@MamaZaraZareef said...

canteknye gate baru die..kite ni pon berangan nk gate baru jugak..klu leh nk yg autogate..tp tula..kena menyimpan dulu..ntah bile terealisasi..byk sgt impian nk buat utk umah nih..aagagagagga

Mamamya said...

seronok klu duduk umah sndri kan.... :) mcm2 blh buat...

Sha@Mama Tina said...

Ayu - ada kaitan? uik..nak kene baca nih.. :)

Sha@Mama Tina said...

Lela Lelord - addehh..balik mesia sok leh ganti gate umah mlaka.. :)

Sha@Mama Tina said...

Lily - berangannya sebenar-benarnya nak buat sliding auto gate tp mahal beno la. Tak cukup bajet.

So buat la yang ini dulu.. siapa tau sok2 ada rezeki lebih tuhan bagi.. boleh la merealisasikan impian :)

Ada rumah mcm ni la kan.. memacam nak dibuat.. ekekeke..

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - tak pe is.. giliran ko coming soon.. aku doa2 ko cepat2 jumpa rumah impian korang tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...