"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, October 1, 2011

Ooo.. Dah Pandai Komplen Ye..




Dua aksi Tina waktu kami pegi makan pizza minggu lepas. Nama & outlet pizza tu tak yah reveal la kan. Kang kene saman lak..huhu..

Tapi seriously say..memang menyedihkan la condition pizza dia. Dah macam kerepek weh..aduhai..

Sian Tina..dia makan sikit jek sebab keras. padahal sebelum sampai..dia la yang beriya2 sangat nak makan..

Outlet itu kami senarai hitamkan.. sorry!

1 comment:

Lelord said...

ko x komplen ke kat mgr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...