"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, November 14, 2011

Saya Pilih VCO dari Catalyst

Aritu rasanya Lelalelord aka MamaNajlaa yang makan supplement ni. After that one of makcik abah pulak suggestkan.

Then mama pun cari lah info pasal VCO ni dari link2 yang diberi & akhirnya decide nak mencuba. Kalau sebelum ni cuba makan EPO..jadi sekarang ni nak pulak cuba VCO.. keluaran negara kita & produk ni berasaskan kelapa..

So mama baru start makan VCO ni 10 Nov 2011.. normally ia akan amik masa la nak tunjuk progress. Takpe.. kalau kita sanggup berbelanja untuk kecantikan..kenapa tidak kita berbelanja utk kesihatan juga kan.. :)









harganya mampu milik.. :)



see..produk Malaysia..halal






Mama ada few info nak share tentang VCO dari Catalyst ni tapi dalam post lain la mama bagi.. ini untuk pengenalan jek dulu.. :)

2 comments:

Lelord said...

pheeweeet...btul2 rasanya keberkesanan(ekekeke x bleh blah words) bergantung pada badan org gak..ada yg cepat ada yg lambat aku cuba jek..ni pun dh order ngan jieda stokist jb barang dh pos ke kawan aku kt kl tengah sabar menanti brg smpai ke tgn

Citarasa Rinduan said...

wah. tahniah..
ayu masih lagi on produk ayu yg sedia ada..
biasanya kalau serasi k.ayu on jer.
kalau tak ada kesan sampai 3bulan.. k.ayu akan hentikan...

apa2pun semuanya bergantung pada tubuh badan kita.. tak semua orang sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...