"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, April 2, 2012

Monavie



Sebelum ni dah pernah dengar.. tapi tak begitu diambil peduli. Tapi bila abang ipar balik jb.. bgtau yang anak bujang kecil dia menampakkan simptom alahan yang berkurangan.. erk.. terus tertarik nak mencuba. Bukan untuk mama tapi untuk Tina sebab alahan sibujang itu dengan Tina adalah sama.. tahapnya je berbeza..

Jadi oleh kerana bila start sekolah ni Tina lebih kerap kene alahan.. kerisauan bertambah2 lah gitu. Hidung asyik block jek.. kesian..

Mama taknak cerita pasal apa benda ada dalam monavie ni sebab korang leh baca kat mana2 tempat lain. Mama cuma nak share yang mama akan cubakan monavie ni untuk Tina..

Apa2 perkembangan selanjutnya mengenai Tina & monavie ni..mama update kemudian ye..

Doakan.. inilah penawar alergi yang mama cari2..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...