"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, July 5, 2013

Kindie Excursion 2013

Hari ini hari excursion.. dan tahun ini excursion adalah ke Hello Kitty Park, Nusajaya.. wahh.. excited betul budak montel nih.. Almaklumlah.. nak gi excursion siap dapat kasut baru.. botol air string yang baru..

Hahaha.. kasut dah tak muat.. cepat betul kaki dia memanjang. Kasut yang beli raya tahun lepas dah tak leh masuk dah ..huhu. Botol air string tu sengaja beli baru sebab nak cari yang lebih kecil sket.. nak silang kat badan nanti tak berat :)

Abah belanja :)







Mereka gerak lebih kurang pukul 8.40 pagi.. Nanti pukul 3.30 petang baru masa menjemput :)

Have fun dear!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...