"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, November 2, 2014

DiMana-Mana..


Anak bertuah ni dia bukannya kira.. disuruh duduk kat situ je pun dia sanggup. Janji ada buku. Kalau bawak gi MPH ke..Popular ke.. even bawak ke BBW pun.. dia sanggup dok berlama2 sebab nak tengok semua buku yang dia suka..

Bila lah nak buat library mcm bookstore ni kat rumah kita ek..
Mama berangan nak oii.. 
:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...