"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, September 8, 2016

Kongsi Testimoni PetPet Dan Menang



Alhamdulillah.. kami antara yang menang..



Dah tak ingat apa yang dikongsikan. Sampaikan masa PetPet call bagitau salah seorang yang menang pun blur-blur sebab dah lupa pun contest tu..

Hadiahnya 3 pek diapers PetPet.. ok lah tu.. kemenangan diapers yang pertama.



Panas.. hadiah pun baru je sampai depan gate.. terbaiklah staff pet pet..

Hadiah buat siPrecious baby ini..




Kalau time sweetheart dulu mengumpul Drypers sampai kotaknya tinggi lepas kepala sendiri.. yang kali ni kecil-kecilan sudah lah.. hihi

By the way.. terima kasih Pet Pet
Tahniah kepada semua pemenang :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...