"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 1, 2010

Masih Batuk La..

Hari ini pun Tina nampak sihat dari semalam. Hingus dah tak meleleh lagi tapi batuk belum sembuh sepenuhnya. Isy..kalau yang namanya batuk memang lambat la nak sembuh. Malam tadi pun batuk-batuk sampai muntah sket..

Harap-harap cepatlah sembuh batuk ni.. risau la anak sakit lama-lama nih..ubat masih ada lagi. Kalau tk sembuh jugak sampai stok ubat habis nampaknya kena la jumpa doktor lagi nih..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...