"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 31, 2012

PENGUMUMAN TERKINI DARI QEES COLLECTION

BERITA TERKINI.. HANGAT..

Pengedaran AURA PUTERI & AURA PUTERI GOLD dari Indonesia akan dihentikan dalam masa terdekat atas masalah2 pengimportan & kastam..

TAPI BERITA BAIKNYA ADALAH..

AURA PUTERI & AURA PUTERI GOLD akan dihasilkan di Malaysia, menurut segala prosedur keselamatan Malaysia. Berkelulusan KKM TETAPI formulasinya adalah formulasi AURA PUTERI & AURA PUTERI GOLD dari Indonesia..

Jadi customer2 semua jangan risau. Doakan proses ini berlalu dengan cepat supaya lepas ini kita tiada lagi masalah stock AP & APG..

Stock2 terakhir masih ada pada sha. Jika ada sesiapa yang berhajat boleh order & buat payment cepat ye..siapa cepat dia dapat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...