"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, May 10, 2012

Yes.. true.. I Am Happy For you My Friend :)

:)

untuk kali ini .. dari banyak2 kali yang lain.. mama rasa sangat gembira dengan berita baik yang disampaikan oleh seorang kawan. Dia pun sama macam mama.. dah lama menunggu rezeki utnuk 2nd baby.. so hari ni dia bgtau mama berita tu. Alhamdulillah la kan.. penantian salah seorang dari kami dah berakhir dengan gembira..

semoga dia selamat hingga ke akhir proses..

Mama macam biasa.. minta doa dari semua juga untuk rezeki sekali lagi. Semoga Allah yang maha kuasa mendengar doa kami..

amin..

2 comments:

Lelord said...

insyallah ada rezeki pasni

dieya said...

inshaAllah k sha.. moga termakbul hendaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...