"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    3 years ago

Tuesday, August 20, 2013

Sharing Is Caring 1


Tersangatlah betul.. tak payahlah tanya..

Alhamdulillah juga dah kurang sangat dengar pertanyaan-pertanyaan yang macam ni..yang bunyi lain sket tu.. huhu " bila lagi nak tambah anak? sorang je?" ha..yang tu..

Kalau ditanya dek orang yang kita tak kenal.. ok lagi.. tapi kalau soalan yang sama ditanya dek orang yang sama.. macam sengaja nak menyakitkan hati.. boleh jadi juga sengaja nak dapat penampar free huhu..hanya perasaan semata-mata..

Saya pilih untuk tak menjawab..senyum saja..
Mudah-mudahan ianya menjadi doa..
Amin..

1 comment:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

selalu juga dilemparkan pertanyaan yang sama... senasiblah kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...