"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 13, 2009

Breakfast Roti Canai Mamak



Ini bukan kali pertama kami bawa Tina makan kat kedai mamak tapi ini kali ni bersama abang danial dan oppie. Restoran mamak ni dekat sangat dengan rumah nenek. Saja lepak dengan anak-anak sekelian.

Tina & mama makan roti telur. Macam biasa, Tina memang makan banyak roti telur. Dia memang suka. Dia nampak happy sangat...

2 comments:

Mummy Ryan said...

Wah Tina suka mkn roti telur?? Ryan a bit fussy kalau makan kat luar, kalau dia makan roti canai nampaknyer i akan menang loteri.....ha ha ha

Qistina's Mama n Abah said...

Yup..suka sangat. Tapi I selalu bagi dia makan part yang ada telur je sbb kadang-kadang roti canai ni liat n keras sket.

O..so Ryan tak makan roti canai la ye..hmm..ruginya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...