"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 13, 2009

Hadiah Dari Drypers





Last week mama terima 'parent circle' dari drypers untuk bulan Jan-Mac 2009. Ingatkan sama lah macam yang lepas-lepas. Tapi mama baca setiap pandangan bagi soalan yang telah di keluarkan untuk tambah ilmu.

Mama nampak response mama kat dalam tu, siap ada nama lagi. Mama seronok jugak tapi response tu tak dapat 'star letter' jadi tak dapat lah hadiah. Di mukasurat berikutnya... wahaha..ada nama mama lagi..kali ni dapat 'star letter'!!!!

Hmm..seronok sangat rasanya bila response kita terpilih dan dicetak. Abah tanya mama.. apa hadiah 'star letter' tu. Mama pun mana lah tau kan. Tup tup esoknya orang dari Sca Drypers call mama! Tanya saiz diaper Tina, tanya Tina pakai Drypentz tak dan orang tu dengan sweetnya kata.." Puan, kami nak hantar hadiah untuk star letter puan dalam minggu ini" Aduh..bestnya. Mama tak sabar sangat nak bagitau kat abah. Bila mama bagitau abah pun seronok.

And 12/05/2009 petang, ada van dari skynet berhenti kat depan rumah. Mama dah agak dah..mesti hadiah dari drypers tu yang sampai. Dalam kotak tu ada drypers L24 1 pack, drypantz L8 2 pack dan sebuah buku untuk Tina. Ok lah tu kan..jimat jugak belanja diaper.

Hadiah ni mendorong mama untuk hantar lagi response yang lebih bernas untuk kali ini dan harap-harap mama dapat 'star letter' lagi...



11 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..seronoknye bace entry baru bebanyak nih. lom ade internet kat umah ker. tryla pakai wireless modem jek. celcom broadband ker..=p

Dilla Zaidi said...

halu kak noi..senyap jek skang nih..busy eh? Dilla ada bg msg ritu tp akak tak reply..jeles tgk tina udah semakin besar, tak sabar tunggu sasha besar gak..

MommyAngel said...

Congrats! I think it's nice to get such nice gifts from drypers! I think Dryper's quality not bad too and the price is also reasonable, and now getting free gift from them too ... that's so nice and sweet isn't it?

Qistina's Mama n Abah said...

Mama Zara - a'ah lom ada internet lg la. Line telefon pun takde lagi kat jalan tu. Aritu dah try broadband maxis..ok nampaknya. Tapi sedang difikirkan. Sian kat hubby, dia nak guna internet selalu..susah pulak nak ulang alik umah MIL je...

Dilla - tak de la bz tapi masa dila bg msg tu akak takde cr kat hp celcom. Tina pulak tengah tak berapa sihat..ala..tak lama lagi dah..pejam celik pejam celik besar dah..

Caroline - Thanks. Ya..very nice and sweet. You get rewards for your contribution..wanna contribute more for more rewards..get knowledge and can share them too!

MeRy said...

Congrats....I also rec'd gifts from Drypers.

Qistina's Mama n Abah said...

Mery - is it you.Merywaty Sia? I wonder who is that. her opinion is so good. How many gift do you received? You got lot of star letter right?

Mummy Ryan said...

Wah congrats..Bestnyer dpt free gift so jimat then tak payah beli diaper utk Tina utk few days.....ha ha ha

Qistina's Mama n Abah said...

Mummy Ryan - ye lah kc..banyak jugaklah dapat. At least last for few days. Save la sikit kan..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Congrats to you, Sha.
But how come I did not noticed your comment in the newsletter. I saw Mery's one.

Anyway, I wonder if I want to post my comment there too, how should I go about it? Email or post to them?

Qistina's Mama n Abah said...

Hehehe..thanks Joanne. Mine one 'Nor'Aisah Abdan Kota Tinggi'

Sure you can. Did you get the parent circle? Look at the back page.

Or you can give opinion to the other mummies problem at
consumer.care@scahygiene.com.my

Have a good try!

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ok ok...thanks for your guidance.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...