"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, September 29, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST


Mama ditag oleh mama najla untuk join..JOM!!
Sape2 nak join jugak klik kat banner contest ok

+
+
+
+
+
+
+
+




Nama: Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
Umur: 2 Tahun 11 Bulan Tarikh Lahir: 22 Oktober 2007
Kategori: 2B (Little Muslimah 3-6 Years)
Harapan: Semoga Qistina menjadi anak yang akan menyenangkan mama & abahnya, berjaya didunia & akhirat Insya'Allah..Amin



Mama nak semua blogger yang ada dalam list mama join contest ni..Jom ramai2!!

3 comments:

Lelord said...

goodluck

Diamilikku said...

nak masuk nak masuk...yeayyyyyyy

AshAnas said...

good luck for tina! salam terjah entry contest. thanks ya sudi join... lulus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...