"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, September 25, 2010

Hehe...ME pulak la..

As of mama check nuff mama arini..hahaha..sungguh teruja ekeh kerana mama sudah dapat satu ME (Metered Earning) pulak!.

Macam dah lengkap dah pun nuff mama..kot la.. cuma perlu naikkan traffic sket lagi la kot..supaya nuff mama tu BE & ME nya boleh bertambah-tambah dengan jayanya!

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Metered earning tu kalau tk silap ialah buffered earning yg dh tamat tempoh..means sume BE akan bertukar jadik ME bile iklan dh habis..nanti ME tu akan ditotal2kan sekali ngan campaign utk dpt total earning..

Saye dh lame gile tk blogwalking secara aktif..maka dh lame tkde BE..nak cashout duit mcm sket sgt lagi so terbiar jek dlm sane..huhu

Diamilikku said...

ada jugak tu..saya nih langsung takde nuff kat blog..memang tak reti ahh nuff tu semua....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...