"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, September 5, 2010

Sahur Pagi ini...


gambar pinjam kat yahoo..hehehe meriahnya bunga matahari nih.
.


Mama bersiaran dari rumah MIL pagi ni. Tido sini malam tadi sebab abah takde. Abah teman MIL balik rumah kampung malam tadi lepas terawikh. So, mama terpaksalah tido rumah MIL sebab mama kan penakut nak tinggal dengan Tina je kat rumah lepas kejadian pecah rumah awal tahun aritu..

Bangun sahur macam biasa..kunci jam..bangun sendiri..masak nasi. Mama tak biasa makan nasi sejuk untuk sahur. Rasa tak sihat jek. So, macam manapun mama tetap akan masak nasi. Pukul 4.45 mama dah start makan dah. Lauk daging berbuka semalam jek la..pepagi nih tak lalu la nak makan lauk macam-macam..

Sambil berjalan-jalan blog kengkawan sekelian.. mama bukak FB jugak..main game hahaha...time Tina tido ni la nak main game dan bersukaria..bukan apa..kang dia dok mengacau jek..hehehe...tangan cam sotong tekan itu ini.. :)

Siang sket kang nak balik rumah la.. banyak keje2 rumah yang lom settle pun. Nak membasuh lagi..esok lusa nak balik rumah mak mama dah.. 7hb Tina klinik kat kota..aih.. sarung kusyen sofa pun tak basuh lagi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...