"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, November 3, 2010

Nasi Tengah Malam..




Jam tu menunjukkan pukul 12 :15 tengah malam tau..bukan tengah hari. Alkisahnya Tina ni lately suka sangat mintak nak makan antara pukul 11 & 12 malam. Sebab biasanya bila mama & abah makan malam, Tina makan sikit je. Mungkin sebab tu bila sebelum tidur dia akan rasa lapar semula..

Bunyi ayat dia camni tau..
"mama..nak makan nasi tak?" atau pun.. "mama..nak makan mee tak?"

hehehe..poning palo den.. mama rasa macam nak pitam dengar dia mintak nasi pukul 12 tengah malam ni tapi since nasi memang ada..tak kisahlah nak. Janji Tina nak makan.

Yang bagusnya..lepas jek makan dalam setengah jam.. tutup semua lampu..dia akan tidur sampailah ke pagi..pukul 6 ke macam tu sebelum berbunyi mintak susu..

Jadi mama dia pun dapatlah layan internet lama sikit..atau pun boleh rest lama sikit..hehehe

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hehehe...dulu Zara pernah gak wat perangai camni mase zaman die suka tdo lewat..now, dh jarang dh die mintak nasik memalam..slalu b4 manghrib dh suap bagi kenyang..mlm tinggal minum susu b4 tdo..=)

nway, sha pe citer..dh sihat ker?

MeRy said...

wah..midnite still ask for food to eat...

Sarah's Daddy and Mommy said...

Tina is still not bed yet at 12?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...