"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, December 27, 2010

Apasal Mama Pulak Yang Tak nampak?

Mama nak mintak tolong kengkawan yang singgah untuk bagitau mama sesuatu..
Mama tukar background blog tapi mama sendiri tak leh tengok camner jadinya.. logo the cutest blog on the block je ada..background yg mama tukar ntah mana..putih jek..

Tolong..tolong... orang lain nampak tak background yang mama tukar tu? Warna kuning kalau tak silap..

1 comment:

Zaidah said...

kat pc zai nampak warna kuning...cantik...apa kata sha gunakan GC...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...