"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, January 23, 2011

Asalnya Nak Beli Coleslow..Apasal Dok Sini Pulak?

KFC Sutera Mall

Asalnya mlm semalam mama nak makan salad Merry brown jek..yang ada jagung & kacang peas tu. Tapi Tina sibuk nak makan KFC..terpaksalah kami duduk makan sekejap. Tengok apa dia sudu tu..krim rasa cheese yang kaler kuning tu..habis di sudunya sampai tinggal wedges jek..sian abah huhuhu...

Masa mama pregnantkan Tina dulu..cheesy wedges ni adalah 'snack' mama. Abah sampai tak lalu tengok dah..mama syok makan setiap minggu..hihihi

La ni..Tina pulak yang jadi 'antu' cheese..
Montel..montel..

2 comments:

Mamamya said...

along ada member aku jual cheese utk cheezy weddges ni...aku baru beli..klu ko nak b'tau la....cheese ni dalam bentuk serbuk..sepeket RM15

Sarah's Daddy and Mommy said...

Tina loves the cheese alot yeah?
For me, I totally opp with her taste preference. I will normally ask the KFC stuff to not put the cheese but just mayonese. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...