"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, January 19, 2011

Jemput-Jemput Buletin Utama?


Tada... inilah dia rupanya jemput-jemput sayur buletin utama. Time orang lain dok sibuk dengar berita mlm semalam, mama sibuk membancuh jemput-jemput. Sibuk pergi laman belakang collect daun bawang..

Ini jemput2 sayur tak cukup bahan. Udang dia tak de..lada besar pun takde gak..Oleh kerana udang takde..tak jadi la collect daun sup kat laman belakang. Tak de? Eh..ada..sape kata takde. mama lom show off lg ek pokok2 versi baru kat laman belakang ye..sabar2..

Anyway..Tina makan banyak..10 ke 12 biji siap dengan sos cili sekali..perghh...mana la tak montel Tina weh..

Meh tengok dia makan..



siap angkat ibu jari tunjuk good tu yang tak tahan..hehe..masa ni mama tanya..sedap tak? Tetiba dia tunjuk good tu.. mulut mengunyah.. hahaha




Anak dara mama yang suka makan..hihihi montel..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...