"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 18, 2011

Tiba-Tiba Je Mama Dah Pandai

Hehe..mama sebenarnya nak bagitau 2 perkara yang mama dah pandai..

1) Mama tetiba jek buat "print screen" jadi weh.. hahaha..orang dah berkurun tau nak buat, terhegeh2 mama ni baru nak pandai pun sibuk. Tak kira nak gak bagitau..up sket level mama..yahoo

2) Mama nak share menda ni ha..




klik2 terbaru mama HEARTBEAT Mama baca banyak pasal menda ni kat blog mamazharfan &
blog ibu ayah damia. Jadi mama pun menyertailah diorang untuk letak kannya dalam blog mama. Ala..sambil2 letak..mana tau boleh menjana duit kan..hmm..tak salah..

Yang penting kata mamazharfan..gliterrati status kat Nuff tak hilang..itu penting walaupun mama tak pernah lagi dapat cashout..huhuhu..kurun2 lg agaknya.. :)

Alamak maaflah..kecik sangat pulak mama buat print screen dia nih. Nak live tengok kat atas tu ye..pastu tolong lah klik2 jugak..hehe..nak join..klik je la banner tu..baca elok2..baru buat..okeh..selamat menggodek.. :)

Refer kat SINI lagi senang kot..since dah ada cikgu yang ngajar buat..mama tak payah la repost..thanks mamazharfan..

1 comment:

Lelord said...

wakakakakak heartbeat kan..aku pun terjebak pas tgk MZ la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...