"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 21, 2011

Her 1st Sand Art Activities..Jauh Di i-city Sana..Macamlah Kat JB takde..huhu

Menda sand art ni dah selalu tengok tapi tak pernah ada hati nak cuba. Tapi kan..kat i-city sana aritu, Tina beriya2 betul nak buat sand art nih. Ok la nak..

Layanzz..



Tengoklah betapa khusyuk & tekunnya dia buat. Semuanya nak buat sendiri. Cuma nak bukak kertas jek tak pandai. kene mintak tolong mama.. :)





Aih..sampai mama nak pegang kertas pun tak bagi. Betul2 kedukut ni anak..hehe..dia tak kasi langsung mama chance nak tabur pasir kaler2 tau..sian mama




Mama tunjuk mana nak letak pasir & kaler pe..dia pulak cakap kat mama apa kaler dia nak letak korang..hehe..lawan tokey tau..





Hehe..here..sand art saya dah siap pun.


Buat sand art ni sedarkan mama ..ada part lagi mama tak explore. Tina nampak sangat seronok bermain pasir berwarna. Mungkin mama perlu selalu ajak dia buat sand art.. ala..kat Jusco berlambak nak..nanti kita buat lagi ye.. :)

2 comments:

Lelord said...

huhuhu aku pun x peanah teagak nk soh najlaa buat, huhu kat doha ni ada gak lemgkali arr cuba

Sari Yusa Ibrahim said...

Yaya suka sangat, tapi kitorg slalu beli yg siap pack punya, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...