"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, June 16, 2011

Hukhuk.. Mama & Tina Selsema & Batuk Teruk.. :(

Salam korang.. hmm.. balik bercuti2 mesia..inilah dapatnya. Mama & Tina dua-dua kene batuk & selsema yang teruk. Mungkin sebab lama sangat masuk kat snow walk kot..

Sangat tak larat nak jalan blog kengkawan..nak buat post baru pun tak sudah2 edit gambar. Baru edit sket dah pening kepala..

Doakan Mama & Tina cepat sihat ye korang..tak tahan sangat dah..setiap kali batuk perut ni rasa sakit sangat..otak rasa bergegar2.. huhu..

Tina pun sama..kalau batuk sampai terkucil2..sian sangat

Doakan kami sihat kembali ye..










1 comment:

chekna @ mama ziyad said...

rajin2 makan ubat.. moga cepat sembuh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...