"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, June 23, 2011

Sudah Upgrade Tau!

Apa yang sudah upgrade?

Ni ha..


v
v
v
v
v
v
v
v
v




Decanter comei ke decanter yang lebih beso sket. Haih..ni pengaruh dari kakak ipar mama la ni..kat rumah dia guna decanter yang bulat tu..cantik sungguh dipandangan mata mama..especially kalau buat air teh..

Last trip gi KL aritu, dia sibuk cari decanter tapi takd e stock kat Jusco. Rupanya kakak ipar mama yg satu lagi ni adalah ahli menang glassware. Hah..apalagi kami pun meronda kedai tu. Syok meronda sedar2 mama tersangkut la satu decanter jugak..hoho

Dorang tengah sale masa tu so decanter ni boleh dikategorikan murah la. Takpe..next time kita tambah stok lain plak ek..hehe

So skrg ni..abah pun tak rasa kesian la nak minum air. Biasanya dia kata kesian sbb airnya sket sgt..kang dia minum..habis plak..hehe

Huhu..tengok la..decanter punya citer pun panjang.. huahua..yg penting sudah upgrade ye.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...