"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, August 4, 2011

FM Dari Istanbul


Kusmangat.. entry ni dah berkurun dalam draft tapi asyik lupa jek nak publish.

Nak share dengan korang yang mama dapat FM dari Istanbul.. sape pegi Istanbul?

Huhu..takkan mama & abah plak kan..tentulah cik dieya kita..


Aritu sesaja main-main pesan kat dieya.. tak sangka dia beli la pulak..

thanks ye dieya..

Kalau gi over the sea lagi..jgn lupa bawak balik FM ek.. ekekeke...
Link

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...