"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, August 11, 2011

Salam Ramadhan




Hish..dah nak masuk ramadhan ke 12 baru nampak muka puan punya blog ni ha. Hihihi..maaflah lama sangat tak update sebab kebizian & kemalasan melanda..huhu

Mama tengok semua org pakat tepek menu berbuka kat post.. cuma mama yang tak dan nak snap gambo menu2 sekelian. Selalunya nak dekat2 buka tu bizi.. almaklumlah kami sekeluarga berbuka kat rumah MIL.. berkumpul reramai kan..korang faham2 je la..

Kalau mama buat BW pun kdg2 malas tul nak tinggal jejak. Takpelah.. mama silent reader jek la kalau mama tak sempat letak komen tu... :)

Tak terlewat lagi nak ucap salam ramadhan kan.. ikhlas dari mama, abah & Tina. semoga dibulan yang penuh dengan berkat ni..kita semua berjaya menambah saham2 akhirat masing2..

p/s : tu gambar terbaru mama & tina sebelum puasa.. sejak2 dah masuk set ke-2 guna Natural99.. hihi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...