"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, September 19, 2011

Nur Izzah Zahirah..

Hehe..sejak lahir kami belum pernah lagi jumpa dia..tengok gambar kat hp jek. Tapi memang rezeki nak jumpa kan.. adik mama satu-satunya tu dapat cuti raya tahun ni. Walaupun sekejap..tapi cukuplah kehadiran dia di pagi raya bersama kami cukup bererti sangat..

Ada banyak jugak gambar tapi mama post sikit-sikit dulu lah.. kali ni mama tunjuk gambar sicomel NUR IZZAH ZAHIRAH BINTI NORAZLI dengan Tina & abah.. comel kan zahirah ni..hmmm..





abah request nak bergambar berdua jek dengan zahirah.. aik abah.. sabar abah ye..






Tina pun tak mahu kalah..nak jugak pangku sendiri zahirah & suruh mama amikkan gambar






gambar diorang bertiga. Mama tak leh masuk coz takde sape nak snapkan gambar.. elok pulak si comel zahirah ni tengok kamera.. :) hihi..adik..geram sangat tengok gambar adik tau..!!



Gambar-gambar lain mama letak kat next post la ek.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...