"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, September 28, 2011

Saya Perlu Bantuan!!! Help..Help

Selamat hari rabu..

Mama nak mintak bantuan pandangan & pendapat dari yang sudi mengomel.

Tina dah batuk nearly 1 bulan dah. Kami dah bawa gi klinik 3 kali. Makan 3 jenis ubat batuk berbeza tapi still tak ok lagi. Dokte tak bagi antibiotik pulak. Tak tau apa sebab walaupun mama dah inform Tina batuk terlalu teruk bila waktu malam.. :(

2 malam kebelakangan ni batuknya kembali menjadi2. Sampai mama tak senang hati nak lelap pun.

So, mama nak mintak la pandangan kalau ada sesiapa yang anaknya pernah batuk lama macam ni..apa yang korang buat ye?

Ada ke treatment lain untuk batuk selain daripada makan ubat batuk? Ada orang cakap, anak2 diorang dokte bagi injection sebab batuk terlalu teruk. Tapi mama tak pernah pulak dengar..

Tolong ye korang!! Mama dah cuba bagi Tina KICAP+LIMAU, bagi MADU, tapi still tak ok jugak.. tolong ye..

Buntu dah!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...